THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

«Ουρά στο ταμείο» του Πρωτοδικείου για τη Μαρινόπουλος Εν αναμονή της δικαστικής απόφασης

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Με το βλέμμα στραμμένο στο Πρωτοδικείο βρίσκονται οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση εξυγίανσης της Μαρινόπουλος, καθώς και πολλές επιχειρήσεις της αγοράς τροφίμων και ποτών και σαφώς οι περίπου 11.000 εργαζόμενοι της αλυσίδας.
Κοινή προσδοκία της αγοράς είναι να εκδοθεί άμεσα η απόφαση του δικαστηρίου, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Όπως αναφέρουν στη «Ν» νομικοί κύκλοι, «κανένας δεν είναι σε θέση να προδικάσει το αποτέλεσμα και ιδιαίτερη σημασία έχει το κατά πόσο το Πρωτοδικείο θα περιλάβει “αστερίσκους” σε ενδεχόμενη έγκριση υπαγωγής της Μαρινόπουλος στο άρθρο 106 βθ», ενώ συμπληρώνουν ότι «η αγωνία είναι εύλογη για την έκβαση της υπόθεσης, ωστόσο πρέπει να κυριαρχεί η ψυχραιμία. Εξάλλου, το βέβαιο είναι ότι η απόφαση του δικαστηρίου είτε προς τη μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση θα είναι τεκμηριωμένη και θα βασίζεται σε δεδομένα και όχι σε φήμες/εικασίες/προσδοκίες». Σύμφωνα με τους ίδιους, αιχμή το δόρατος θεωρείται το busisness plan που έχει κατατεθεί από την πλευρά Σκλαβενίτη και η βιωσιμότητα που αυτό δύναται να εξασφαλίσει στο δίκτυο της Μαρινόπουλος την «επόμενη μέρα».
Πέρα των δικαστικών αποφάσεων που θα κρίνουν τις εξελίξεις, «τρέχουν» και οι διαδικασίες από πλευράς έγκρισης του εγχειρήματος από την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόχαστρο θα βρεθούν περί τα 20 καταστήματα στην Αττική και την Κρήτη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς. Ταυτόχρονα, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλεψη «μεταβατικής περιόδου» για τους μικρούς προμηθευτές της Μαρινόπουλος, προκειμένου να μην απειληθεί η βιωσιμότητά τους, μετά και το «κούρεμα» των οφειλών της αλυσίδας.
Στο μεταξύ, καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση σε ό,τι αφορά το ζήτημα που προέκυψε με την εταιρεία Ζήνων Ακίνητα Α.Ε. και αφορά 16 ακίνητα στα οποία στεγάζονταν καταστήματα της Μαρινόπουλος και βγαίνουν σε πλειστηριασμό.
Σύμφωνα με νομικές πηγές, «πρόκειται για διαδικασία που ακολουθείται στο πλαίσιο της ειδικής διαχείρισης στην οποία έχει τεθεί η Ζήνων και αποτελεί αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς ο εκκαθαριστής κινείται με βάση τα προβλεπόμενα, δηλαδή προχωρά στη ρευστοποίηση ακινήτων».
Μάλιστα, οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι στον βαθμό που το εγχείρημα της εξυγίανσης τελεσφορήσει, η Σκλαβενίτης δύναται να είναι υποψήφιος υπερθεματιστής.
Στη Βόρεια Ελλάδα
Όσον αφορά τους εργαζόμενους της Μαρινόπουλος, το Σωματείο Βορείου Ελλάδος αποφάσισε να ξεκινήσει τις κινητοποιήσεις από το ερχόμενο Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, απόφαση η οποία τελεί πάντα υπό την αίρεση των εξελίξεων επί δικαστικού εδάφους. Σύμφωνα με εκπρόσωπους του Σωματείου, οι οποίοι μίλησαν στη «Ν», η αγωνία δεν αφορά μονάχα την καταβολή του μισθού του Ιανουαρίου, αλλά κυρίως την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας την επόμενη μέρα της Μαρινόπουλος και κατ’ επέκταση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων.