THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Best Whishes: Για ένα μοναδικό ελληνικό γάμο και βάφτιση στο Μανχάιμ!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN

Η Άννα απο το Φράνκενταλ εγγυάται για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε μια από τις πιο σημαντικές κι ανεπανάληπτες στιγμές της ζωής σας: το γάμο ή τη βάφτιση του παιδιού σας!

Παντρεύεστε κι έχετε αγχωθεί; Δεν χρειάζεται, κυρίως αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή της Φρανκφούρτης. Γιατί εκεί, στο Φράνκενταλ, κοντά στο Μανχάιμ, βρίσκεται η Άννα και το Best Whishes που από το 2009 «υπογράφουν» όλους τους γάμους, τα βαφτίσια και γενικά τις επίσημες εκδηλώσεις των Ελλήνων της περιοχής και όχι μόνο των Ελλήνων.
Best Whishes: Για ένα μοναδικό ελληνικό γάμο και βάφτιση στο Μανχάιμ
Σε έναν πανέμορφο, καλαίσθητο χώρο στην οδό Mühlstraße 5 του Frankenthal (8 χλμ από το Μανχάιμ) θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε το γάμο ή τη βάφτιση ακόμη πιο όμορφη και αξέχαστη για σας και τους καλεσμένους σας, ακομή και τα προσκλητήρια γάμου τα αναλαμβάνουμε εμείς.
Best Whishes: Για ένα μοναδικό ελληνικό γάμο και βάφτιση στο Μανχάιμ
Μπομπονιέρες σε υπέροχα σχέδια και χρώματα, που καλύπτουν κάθε γούστο, στέφανα, λαμπάδες, στολισμό εκκλησίας και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε το αναλαμβάνει η Άννα. Μια επίσκεψη στο Best Whishes σας γλιτώνει κόπο, αλλά και χρήμα.
10376319_725969884133050_2640750120821079105_n
Οι ιδέες και οι προτάσεις της θα σας ενθουσιάσουν. Το ίδιο και οι τιμές, αλλά και η εξυπηρέτηση.

Βαπτιστικοί Σταυροί

Μην ξεχνάτε ότι ο βαπτιστικός σταυρός είναι το μοναδικό ενθύμιο που θα μείνει και θα συνεχίσει να φοριέται μετά την ημέρα της βάπτισης, το μοναδικό κόσμημα που μας συντροφεύει για όλη μας τη ζωή, για πάντα…
Οι βαπτιστικοί σταυροί που διαθέτουμε σε πλούσια συλλογή στο  Best Wishes θα ικανοποιήσουν πλήρως τους γονείς και θα δώσουν αξία στη βάπτιση των μικρών μας θησαυρών! Οι μέλλοντες νονοί και νονές έχουν να επιλέξουν μεταξύ πολλών σχεδίων, τόσο σε κλασικά όσο και σε μοντέρνα σχέδια, και σε οικονομικές τιμές.
Στο Best Wishes δημιουργούμε, επίσης, εδώ και πολλά χρόνια πρωτότυπες μπαλονοκατασκευές, διακοσμώντας τον χώρο της εκδήλωσής σας (Party γενεθλίων, Babyshower κτλ), ώστε να του δώσουμε έναν διακριτικό τόνο από την γλυκύτητα, την αθωότητα, το χρώμα και την ομορφιά του μπαλονιού.

Η προσωπική σας σφραγίδα

Συνήθως, όταν προετοιμαζόμαστε για κάτι τόσο μοναδικό όπως ο γάμος μας, όπως η βάφτιση του παιδιού μας, θέλουμε κάτι ιδιαίτερο που να μας χαρακτηρίζει, που να έχει την προσωπική μας σφραγίδα. Θέλουμε επίσης να είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά, ότι για οτιδήποτε προκύψει θα υπάρχει κάποιος να το φροντίσει.
Αυτό είναι που θα σας ενθουσιάσει στην περίπτωση της Άννας. Στο πρόσωπό της θα βρείτε τη φίλη σας, την κολλητή σας, το δικό σας άνθρωπο, αυτόν που μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα σας πει την πραγματική του άποψη, ότι θα σας βοηθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Άννα Κελεσίδου
«Αντιμετωπίζω κάθε εκδήλωση σαν να είναι δική μου, σαν να είναι κάποιου συγγενή μου. Όταν αναλαμβάνω ένα γεγονός, ένα γάμο, μια βάφτιση το πάω… μέχρι τέλους. Δηλαδή, δεν θα στολίσω μόνο την εκκλησία και θα φύγω, ούτε θα αφήσω τις μπομπονιέρες και θα εξαφανιστώ. Κάθομαι στην εκκλησία μέχρι να τελειώσει το μυστήριο, για να είμαι σίγουρη ότι δε θα πάει τίποτα στραβά, ότι δε θα χρειαστεί κάτι παραπάνω. Συχνά, άλλωστε, αναλαμβάνω και δουλειές για να βοηθήσω ώστε όλα να είναι τέλεια. Για παράδειγμα, αν χρειαστεί, μοιράζω και τις μπομπονιέρες, ή μετράω τα γλυκά», λέει γελώντας η Άννα.
Η Άννα από το Φράνκενταλ
Λένε ότι αν αγαπάς κάτι από μικρός, τότε αν, μεγαλώνοντας, ασχοληθείς με αυτό επαγγελματικά, θα πετύχεις. Αυτό ακριβώς συνέβη και με την Άννα. Από μικρή ενθουσιαζόταν με τις χειροποίητες δημιουργίες, με τα όμορφα αντικείμενα, με ό,τι είχε να κάνει με την καλαίσθητη παρουσίαση και τη μόδα. Μεγαλώνοντας, σπούδασε σχεδιάστρια μόδας στη Γερμανία και αποφάσισε ότι το να ομορφαίνει τις στιγμές των άλλων με τις ιδέες και τις προτάσεις της είναι αυτό που θα ήθελε να κάνει κι επαγγελματικά. Έτσι ήρθε το Best Whishes.
Από το 2009, αναλαμβάνει γάμους, βαφτίσια και όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά και αντίστοιχες των Γερμανών που έμαθαν να την εμπιστεύονται, αφού έχουν δει τη δουλειά της όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι γνωστή πλέον στην ευρύτερη περιοχή ως η Άννα του Φράνκενταλ!

Επικοινωνήστε με την Άννα στο 06233 5797910 για περισσότερες πληροφορίες.

Με το White Moment
Για τις μέλλουσες νυφούλες, μάλιστα, αλλά και γενικά για τις κυρίες που θέλουν να ντυθούν κατάλληλα για κάθε επίσημη περίσταση, τα νέα είναι ακόμη καλύτερα. Στην ίδια διεύθυνση, ακριβώς πάνω από το Best Whishes της Άννας, θα βρείτε τη Σύλβια και το White Moments.
13288916_10208215354215601_2147346345_n
Στο White Moments θα βρείτε υπέροχα νυφικά, που ικανοποιούν κάθε γούστο, επίσημα φορέματα για το τραπέζι του γάμου, βραδινές τουαλέτες που θα σας κάνουν να αισθανθείτε μοναδική εκείνη τη μέρα. Στον ίδιο χώρο, άλλωστε, θα βρείτε και τα παπούτσια, την τσάντα και όλα τα αξεσουάρ για μια ξεχωριστή εμφάνιση.
Best Whishes: Για ένα μοναδικό ελληνικό γάμο και βάφτιση στο Μανχάιμ
Έτσι, με την επίσκεψή σας στο διώροφο… βασίλειό τους, στο Φράνκενταλ, όχι μόνο θα ξεμπερδέψετε με την οργάνωση του γάμου ή της βάφτισης του παιδιού σας και με την εμφάνισή σας, αλλά θα είστε σίγουρες και για το άρτιο αποτέλεσμα.
Best Whishes: Για ένα μοναδικό ελληνικό γάμο και βάφτιση στο Μανχάιμ
Η Άννα και η Σύλβια αναλαμβάνουν να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφεθείτε στον επαγγελματισμό και τη φιλική τους εξυπηρέτηση. Αρκει να τις εμπιστευτείτε!
Διεύθυνση:
Mühlstr. 5
67227 Frankenthal (Pfalz)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 06233 5797910
Email: info@best-wishes.net
Seite: www.best-wishes.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου