THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Θεόδωρος Μασούρας: Πατρινός ο γηραιότερος Έλληνας - «Έφυγε» στα 112!

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Μάλλον διεκδικούσε τον τίτλο του γηραιότερου ανθρώπου της Πάτρας, της Αχαΐας, ενδεχομένως και της Ελλάδας. Μετά από ένα χρόνο ταλαιπωρίας με την υγεία του έφυγε τελικά από την ζωή ο μπάρμπα Θόδωρος Μασούρας σε ηλικία 112 ετών!
Στα 112 του χρόνια έζησε δεκάδες σημαντικά χρόνια της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδος, αφού στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν 13 ετών, στον 2ο Παγκόσμιο 35, στην Χούντα 62. Μάλιστα μπορεί να ήταν κατάκοιτος, αλλά άφησε την τελευταία του πνοή πλήρης ημερών και πλήρους συνειδήσεως καθώς η πνευματική του διαύγεια και τα τελευταία χρόνια αποτυπωνόταν στο χαρτί σε δεκάδες ποιήματα που έγραφε και τα οποία θα μείνουν παρακαταθήκη στα παιδιά, τα εγγόνια, τα δισέγγονά και τα τρισέγγονά του.
Ο μπάρμπα Θόδωρος με καταγωγή από την Κρυόβρυση Ηλείας, εγκαταστάθηκε από νωρίς στο Κάλφα Τριταίας όπου πέρασε μία ολόκληρη ζωή. Άνθρωπος του μόχθου, αγρότης, πάλεψε με την σύζυγό του την οποία έχασε πριν πολλά χρόνια για να μεγαλώσουν τα πέντε τους παιδιά. Προσεκτικός στην διατροφή και στις συνήθειές του ήταν όρθιος μέχρι και το 2015. Περπατούσε, έγραφε ποιήματα, μιλούσε και συμβούλευε παιδιά και εγγόνια, ρουφούσε κάθε στιγμή της ζωής. Με ιδιαίτερη χαρά, χωρίς να γίνεται βάρος σε κανέναν. Ήταν ο αγαπημένος παππούς όλων! Καλόκαρδος και ιδιαίτερα αγαπητός δεν έχανε την ευκαιρία να διηγείται ιστορίες από την κατοχή, τα δύσκολα χρόνια πριν από αυτήν, το χωριό και τις συνήθειές του.
Ο Θεόδωρος Μασούρας είχε αποκτήσει πέντε παιδιά την Κυριακούλα, την Νικούλα, την Χρυσούλα, τον Νίκο και τον Επαμεινώνδα εκ των οποίων τους δύο γιους έχασε πριν μερικά χρόνια. Ο μπάρμπα Θόδωρος είχε άλλα 8 αδέλφια τα οποία πέθαναν όλα με μέσο όρο ηλικίας τα 100 (από 90 έως και 104). Εκτός από έναν αδελφό του που σκοτώθηκε στον πόλεμο. Τ
ο μυστικό του για την ηλικία του; Η καλή και υγιεινή διατροφή, η όρεξή του για ζωή και ίσως… και τα γονίδιά του αν υπολογίσουμε πως και τα αδέλφια του ήσαν… αιωνόβια!


Ο μπάρμπα Θόδωρος πέρασε στην ιστορία ως ένας από τους γηραιότερους ανθρώπους της χώρας. Είναι χαρακτηριστικό πως στο διαδίκτυο θεωρούν πως ένας Ιάπωνας που πέθανε το 2016 σε ηλικία 112 ετών ήταν ο γηραιότερος στον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου