THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

I. Μάζης: «Ο Ερντογάν επιλέγει ποιους μετανάστες θα στείλει στην Ελλάδα»

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Αδιέξοδη θεωρεί την πολιτική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας στο Τμήμα Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννης Μάζης, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων 'Πρακτορείο 104,9 FM' παρομοίασε τον Τούρκο Πρόεδρο με 'οδηγό μεθυσμένο που πηγαίνει με 300 χλμ πάνω σ' έναν τοίχο'.
Δεν οδηγεί πουθενά αυτή η πολιτική. Μόνο σε εκρήξεις που θα τις πληρώσει όλη η περιοχή. Όταν χτίζεις πάνω σε αίμα και αυτό το χτίσιμο προϋποθέτει κι άλλο αίμα, αυτή η αλυσιδωτή αντίδραση θα σε οδηγήσει τελικά σε περισσότερο αίμα, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μάζης.
'Αυτό που σκέφτεται ο Ερντογάν είναι πώς θα σώσει τον εαυτό του. Δεν ενδιαφέρεται για τη χώρα του' τόνισε ο καθηγητής Γεωπολιτικής του ΕΚΠΑ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη γειτονική χώρα είχε πει ότι 'αυτό το πραξικόπημα θα οδηγήσει σε μεγάλες αγριότητες στην Τουρκία'.
Για την κουρδική οργάνωση ΤΑΚ (Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν), που ανέλαβε το διπλό 'χτύπημα' στην Κωνσταντινούπολη, ο κ. Μάζης σημείωσε πως η οργάνωση δημιουργήθηκε το 2003-2004, απομακρύνθηκε αμέσως από το ΡΚΚ που θεωρεί ενδοτικό και το οποίο, από την πλευρά του, εξ αρχής διαχώρισε τη θέση του από τη συγκεκριμένη οργάνωση, η οποία έχει διεκδικήσει αρκετά χτυπήματα από το 2005-2008, λιγότερα το 2009 και σχεδόν κανένα από το 2011 και μετά. Το αξιοσημείωτο, σύμφωνα με τον καθηγητή, είναι 'πως βλέπουμε να μπαίνουμε σε μία περίοδο που ξανά η οργάνωση αυτή δραστηριοποιείται στον τομέα της τρομοκρατίας και αυτό μας δίνει και τις τρεις τελευταίες διεκδικήσεις της τον Δεκέμβριο του 2015 στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, τον Φλεβάρη του 2016 στην Άγκυρα και στις 13 Μάρτιου του 2016 πάλι με 35 νεκρούς και 120 τραυματίες. Είναι η τέταρτη φορά που χτυπάει μέσα σε έξι μήνες'.
Αυτό, σύμφωνα με τον κ. Μάζη, 'παράλληλα με μία δήλωση που κάνει ο Τζεμίλ Μπαγίκ στις 15 Μαρτίου του 2016 στους Times του Λονδίου, ο οποίος προεξαγγέλλει ένα αντάρτικο πόλεων [...] δηλώνει ότι η επιλογή του κ. Ερντογάν να σκληρύνει τη θέση του απέναντι στον Ερντογάν και το κουρδικό στοιχείο ώστε να συσπειρώσει όλα τα ακραία, τα ακροδεξιά και τα φασιστικά στοιχεία της Τουρκίας στο ΑΚΡ για να δημιουργήσει αυτό που οι προκάτοχοί του είχαν τουρκοισλαμική σύνθεση -ένα κράμα τουρκικού εθνικισμού και Ισλάμ- τον οδηγεί σε θερμή σύγκρουση με το κουρδικό στοιχείο".
'Ο Ερντογάν επιλέγει ποιους στέλνει'
Σε ό,τι αφορά το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό, ο κ. Μάζης είπε πως 'ο κ. Ερντογάν πλέον επιλέγει ποιους θα στείλει', δηλαδή 'επιλέγει τμήματα που δεν μπορούν να φύγουν από την Ελλάδα εν γνώσει του'.
'Δημιουργεί επιλεκτικά σώματα μεταναστών από Πακιστανούς και Αφγανούς. Κανένας πρόσφυγας. Άρα κάποιος έχει κάνει την επιλογή γι αυτούς τους ανθρώπους και τους έστειλε στην Ελλάδα γιατί ξέρει ότι οι άνθρωποι αυτοί θα μείνουν στην Ελλάδα και δεν θα μπορέσουν ποτέ να φύγουν' είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής του ΕΚΠΑ, ενώ αναφερόμενος στο χθεσινό συμβάν στη Χίο, είπε πως 'αν καταλάβουμε αυτή τη στιγμή τι συμβαίνει στα νησιά, σε λίγο η κατάσταση της αυτοδικίας θα γίνει μόνιμο καθεστώς'.