THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Η Γερμανία χρηματοδοτεί τους αρίστους

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας και τα κρατίδια θέλουν να στηρίξουν τους ιδιαιτέρως χαρισματικούς μαθητές. Η χρηματοδοτική πρωτοβουλία αναμένεται να κοστίσει 125 εκατ. ευρώ», ανέφερε η εφημερίδα Die Zeit, καταδεικνύοντας την αξία της αριστείας και την αναγνώρισή της από τις γερμανικές αρχές.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα, το πρόγραμμα θα εφαρμοσθεί σε 300 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για πέντε χρόνια και μετά αναμένεται να εισαχθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία. Η πρωτοβουλία έχει ως στόχους την αναγνώριση των ιδιαίτερων ταλέντων και την ανάπτυξη σχετικών διδακτικών εργαλείων, τα οποία θα υποστηρίξουν τους καλύτερους μαθητές ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές τους. Τα τελευταία χρόνια, η εκπαίδευση των χαρισματικών μαθητών ήταν πάντα σημείο σύγκρουσης μεταξύ των πολιτικών παρατάξεων. Το πρόβλημα: σύμφωνα με εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς, όπως τον διαγωνισμό PISA του ΟΟΣΑ, η Γερμανία δεν πήγαινε καλά, και αυτό όχι μόνον αναφορικά με τους αδύναμους μαθητές. Ακόμη και η ομάδα των μαθητών που έφθαναν στα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης σε ανάγνωση ή αριθμητική, συχνά παρέμενε μικρή. Για τη στήριξη των περισσότερο ευφυών μαθητών υπήρξαν αντικρουόμενες θέσεις μεταξύ των κομμάτων, ωστόσο «πρόσφατα τα κόμματα ήλθαν πιο κοντά για το θέμα και έτσι μπόρεσαν τώρα να συμφωνήσουν στη χρηματοδοτική πρωτοβουλία», όπως λέει η εφημερίδα.
Η απόφαση της Γερμανίας έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με την κατεύθυνση του ελληνικού υπουργείου Παιδείας, τη στιγμή που και στους διαγωνισμούς PISA οι επιδόσεις της Ελλάδας είναι μετριότατες. «Προηγμένες χώρες, οικονομίες και κοινωνίες όπως η Γερμανία αναγνωρίζουν την αξία της αριστείας, επενδύοντας στη βελτιστοποίηση της γνώσης, με συνέπεια και μακρόπνοο σχεδιασμό. Ολες οι γερμανικές πολιτικές δυνάμεις συναίνεσαν στην ενίσχυση όχι μόνον των αδύναμων μαθητών, αλλά και των χαρισματικών, με την πεποίθηση ότι αυτοί θα συντελέσουν τα μέγιστα στην πρόοδο της χώρας», σχολίασε χθες η υπεύθυνη Παιδείας της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως. Και συμπλήρωσε: «Αναπόφευκτη η σύγκριση με την Ελλάδα, η κυβέρνηση της οποίας θεωρεί την αριστεία ρετσινιά. Πώς να προσδοκούμε ανάπτυξη, όταν η Παιδεία υποβαθμίζεται ραγδαία; Ελπίζουμε η κυβέρνηση να παραδειγματιστεί από τη γερμανική πρωτοβουλία, ώστε να εγκαταλείψει ιδεοληψίες και αγκυλώσεις του παρελθόντος και να συνειδητοποιήσει ότι μόνον η σύγχρονη εκπαίδευση, με βασικούς πυλώνες την αξιολόγηση και την αριστεία, μπορεί να βγάλει τη χώρα από την πολυεπίπεδη κρίση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου