THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Κύμα βίας σαρώνει το κέντρο της Αθήνας

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Λίγο μετά τις 9 χθες το πρωί, δύο μυστηριώδη άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κράνη πλησίασαν τους υπαλλήλους ενός ανταλλακτηρίου συναλλάγματος επί της οδού Σωκράτους στην Ομόνοια. Πριν αυτοί προλάβουν να αντιδράσουν, οι δύο κρανοφόροι προέταξαν τα όπλα τους και τους ακινητοποίησαν. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο ένας κρατούσε ένα μακρύκαννο όπλο –πιθανόν καραμπίνα– και ο δεύτερος ένα πιστόλι, με το οποίο μάλιστα πυροβόλησε μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό. Οι υπάλληλοι του ανταλλακτηρίου, 61 και 44 ετών, πανικοβλήθηκαν και δίχως να προβάλουν την παραμικρή αντίσταση παρέδωσαν μια βαλίτσα που περιείχε –κατά δήλωσή τους– 100.000 ευρώ. Οι δύο ένοπλοι ανέβηκαν σε μηχανή και διέφυγαν ανενόχλητοι παρά το γεγονός ότι το συμβάν εκτυλίχθηκε στην καρδιά της πρωτεύουσας.
Δεν ήταν η μόνη ένοπλη ληστεία που εκτυλίχθηκε χθες στο κέντρο της πόλης. Λίγο μετά τις 2 μ.μ., μερικές μόλις ώρες μετά το συμβάν στο ανταλλακτήριο, δύο άγνωστοι –και σε αυτή την περίπτωση είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κράνη μηχανής– λήστεψαν σούπερ μάρκετ της αλυσίδας «Βασιλόπουλος» στην οδό Καλλιδρομίου. «Μπούκαραν» στο υποκατάστημα στις 2.05 μ.μ. κρατώντας ένα πιστόλι, άρπαξαν τις εισπράξεις από τα τρία ταμεία του σούπερ μάρκετ και διέφυγαν, δίχως να... ιδρώσουν, στα στενά των Εξαρχείων.
Τα δύο χθεσινά συμβάντα, όπως και η απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο υπουργείο Εργασίας, έρχονται να προστεθούν σε ένοπλες αιματηρές συμπλοκές αστυνομικών με κακοποιούς που εκτυλίχθηκαν το διάστημα από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (στη Μεταμόρφωση) μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (στην οδό Αθηνάς) στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης απέδωσε τα τελευταία, διαδοχικά συμβάντα σε «τυχαία εξέλιξη» και όχι σε πραγματική έξαρση του βίαιου εγκλήματος στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα, ο ίδιος αξιωματούχος επισήμανε ότι, προκειμένου να ανακοπεί το κύμα ένοπλων ληστειών και αιματηρών συμπλοκών, όπως αυτές που καταγράφηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η ΓΑΔΑ αποφάσισε να θέσει από την Κυριακή σε εφαρμογή σχέδιο ενισχυμένης αστυνόμευσης. Θα ισχύσει καθ’ όλη την περίοδο των εορτών, κατά την οποία παραδοσιακά παρατηρείται έξαρση των περιστατικών βίας. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν οι δηλώσεις στην «Κ» κορυφαίου αξιωματικού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Κληθείς να σχολιάσει τα γεγονότα των τελευταίων εικοσιτετραώρων, απέδωσε τις ένοπλες συμπλοκές σε Μεταμόρφωση και κέντρο Αθήνας στην ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο που οδηγεί σε συχνά τετ α τετ αστυνομικών - κακοποιών. Επιπλέον, επισήμανε ότι για να αποτραπούν νέα περιστατικά, αποφασίστηκε να διατεθούν από την Κυριακή επιπλέον ένστολοι αστυνομικοί για περιπολίες σε εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας.
Το απόγευμα της Παρασκευής, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχαν πάρει σήμα για ληστεία σε κατάστημα της αλυσίδας «Γερμανός» στην Πεύκη εντόπισαν μοτοσικλέτα και έκαναν σήμα στον οδηγό της να σταματήσει για έλεγχο. Εκείνος, ωστόσο, δεν συμμορφώθηκε και αποπειράθηκε να διαφύγει, με συνέπεια να ακολουθήσει καταδίωξη. Στη λεωφόρο Τατοΐου στη Μεταμόρφωση, ο κακοποιός έκανε αναστροφή, σταμάτησε και «γάζωσε» τους αστυνομικούς με αυτόματο όπλο τύπου Ούζι. Μία από τις σφαίρες καρφώθηκε στο κράνος αστυνομικού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 401 περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο πρωταγωνιστές του επεισοδίου να είναι άτομα με καταγωγή από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης που έχουν προσφάτως αποφυλακιστεί.
Το πρωί του Σαββάτου, αντίστοιχα, στην πλατεία Θεάτρου στο κέντρο της Αθήνας, ομάδα ΔΙ.ΑΣ. προσπάθησε να ακινητοποιήσει και να ελέγξει 38χρονο, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον τους. Εκείνοι ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τον πλήξει στο πόδι. Οταν αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να διαφύγει αυτοκτόνησε με το όπλο του. Ο αστυνομικός που δέχθηκε σφαίρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 401 και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην ωμοπλάτη. Χθες τον επισκέφθηκαν ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και η προϊσταμένη του επιτελείου της ΕΛ.ΑΣ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη. Ο αυτόχειρας είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για δολοφονία που είχε διαπράξει στις 11 Ιουνίου 2004 στη διάρκεια ληστείας σε φούρνο στον Αγιο Δημήτριο Αττικής. Κρατείτο στις φυλακές Χαλκίδας, απ’ όπου είχε λάβει τακτική άδεια με λήξη την 5η Δεκεμβρίου. Δεν επέστρεψε παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους κι έκτοτε εθεωρείτο δραπέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου