THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Περιμένουν να «μιλήσει» η βόμβα

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Προβληματισμός επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από την αποτυχημένη βομβιστική επίθεση στο υπουργείο Εργασίας.
Μετά την επίθεση με χειροβομβίδα στη γαλλική πρεσβεία, είναι το δεύτερο τρομοκρατικό χτύπημα που επιχειρείται στο κέντρο της Αθήνας σε στόχο υψηλού ρίσκου σε διάστημα μικρότερο των 30 ημερών. Σύμφωνα με πληροφορίες του 'Εθνους', δέκα ημέρες πριν από τη χθεσινή επίθεση, η Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων είχε στείλει απόρρητο σήμα για 'επαγρύπνηση, αλλαγή δρομολογίων, άμεση αναφορά στο Κέντρο κάθε ύποπτης κίνησης και προσεκτική φρούρηση κτιρίων και στόχων'. Αστυνομικοί που παρακολουθούν την πορεία των ερευνών αναφέρουν ότι το σήμα εστάλη καθώς υπήρχε η εκτίμηση, προερχόμενη από ενδείξεις και πληροφορίες, ότι εκτελούνταν έντονες διεργασίες στον χώρο του αντάρτικου πόλης.
Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής τηρούν σιγή ιχθύος και εμφανίζονται να εξετάζουν όλα τα σενάρια. Εκτιμούν ότι δεν θα υπάρξει σύντομα ανάληψη ευθύνης και εκφράζουν την ανησυχία ότι η τρομοκρατική οργάνωση που κρύβεται πίσω από την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο υπουργείο Εργασίας, ίσως να επιχειρήσει να 'χτυπήσει' ξανά.
Τα υπολείμματα
Την ταυτότητα των δραστών ίσως να 'δείξει' η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, η οποία εξετάζει τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού που τοποθέτησε άγνωστος αριθμός δραστών στην οδό Σταδίου 29. Η βόμβα δεν εξερράγη και το κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) ύστερα από τρεις προσπάθειες για τη διάσπαση του αντικειμένου με ελεγχόμενες εκρήξεις κατάφερε να την 'αχρηστεύσει'. Ο μηχανισμός ήταν μέσα σε σάκο πλάτης, τον οποίο κρέμασαν σε κάγκελα έξω από το υπουργείο. Αγνωστος τηλεφώνησε στην 'Εφημερίδα των Συντακτών' αναφέροντας: 'Εχει τοποθετηθεί ισχυρή δόση εκρηκτικού μηχανισμού στην οδό Σταδίου 29 έξω από το υπουργείο Εργασίας, θα εκραγεί σε 40 λεπτά. Προσοχή δεν είναι φάρσα'.
Αμεσα ενημερώθηκε ο φρουρός του υπουργείου, ο οποίος είχε αντιληφθεί ένα μαύρο αυτοκίνητο, αλλά όχι την τοποθέτηση του σακιδίου. Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αφού παρήλθε ο προειδοποιητικός χρόνος, κλιμάκιο του ΤΕΕΜ χρησιμοποιώντας ειδικό ρομπότ, διέσπασε τον μηχανισμό.
Ο ωρολογιακός μηχανισμός δεν εξερράγη καθώς υπήρχε λάθος στη συνδεσμολογία. Εκρηκτική ύλη ΑΝΦΟ, πέντε κιλών είχε τοποθετηθεί μαζί με ζελατοδυναμίτιδα σε πλαστικό μπιτόνι και εκτιμάται ότι θα προκαλούσε μεγάλες ζημιές.