THE YELLOW JOURNAL IN BERLIN -GERMANY-

Η ΑΠΟΔΗΜΗ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΗ HΛΕΚΤΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ H ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "THE YELLOW JOURNAL" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟY-LIQUIDATOR-PUBLISHER - HERRAUSGEBER- & (M&A'S BUSINESS EXPERT) ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΠEΙΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟY ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ M&A’S BUSINESS- ΚΑΙ ΤΟΥ IEK OMHΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΜΕ)

(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (WWW.DFJV.DE) KAI ANΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!....) HΔΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!... Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΙΣ 17.08.2016 ΑΠΟ 130 ! (ΚΡΑΤΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΜΕ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΤΛ!...)

EIN BEISPIEL MIT EINE SENDUNG IN DEN YOU TUBE: (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΝΝΗ): https://www.youtube.com/watch?v=khbO6IcjB5Y&feature=youtu.be

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΙΣ 12.11.2016 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΩΝ ΜΟΝΗΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΟΙΟΤΗΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΚΑΙΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΗΣΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (EURO-PARLIAMENT): 72.751 ΑΤΟΜΑ!


EINE ANGEMELDETE VON DEM HERRN SELBER DEN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) INTERNETZEITUNG AN DEN HANDELSKAMMER UND ANS AMTSGERICHT UND AN DAS HANDELSREGISTER DER HAUPTSTADT DER BRD UND ALSO VON BERLIN -TEMPELHOF- UND AN DEN LISTEN MIT EINE STEUERNUMMER INS FINANZAMT BERLINS -TEMPEHOF- UND AUCH AN DIE DEUTSCHE (AHK) ATHENER HANDELS & INDUSTRIEKAMMER HIER IN ATHEN UND IN GRIECHENLAND!... UND AS DIE GRIECHISCHE HANDELKAMMER VON ATHEN AUCH FUER DIE ZEITSPANNE VON DEN MONAT JULI BIS DEN VORHERIGEN LAUFENDEN OKTOBER DES JAHRES DES 2016!... ALSO ES IST EIN NORMALES UND EIN LEGALES MEDIENEINZELPERSONUNTERNEHMEN!

ZWEI BUERO-FIRMEN-STUDIO SITZE!:

EINS IN BERLIN UND EINS WILLENSHAFTIG GLEICHFALLS IN ATHEN AUCH DAZU!...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.12.2016:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014404248758

E-MAIL: THEYELLOWJOURNALBERLIN@T-ONLINE.DE

TWITTER: https://twitter.com/GIANNISTSIRI2

http://www.ellinikes-epixeiriseis.de/products/the-yellow-journal-i-elliniki-efimerida-toy-verolinoy/

DIE HANDYNUMMER DER INTERNETZEITUNG "Y.J." BERLIN IN ATHEN! SIE KOENNEN RUHIG SELBST PERSOENLICH MIT DEM HERRN GIANNIS TSIRIGOTIS (JOHN RIGOTI) HIER BITTE SPRECHEN: 0030 / 6948717006


Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Αρνητικό το ΤΧΣ στην υποψηφιότητα Θωμόπουλου στην Τράπεζα Πειραιώς

THE "YELLOW JOURNAL" (Y.J.) BERLIN
Αρνητική ήταν η τοποθέτηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για την επιλογή του Ανθιμου Θωμόπουλου ως ενός εκ των δύο βασικών υποψηφίων για τη θέση του νέου διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη μαραθώνια συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης –ξεκίνησε στις 12.30 και ολοκληρώθηκε στις 21.30– της επιτροπής ανάδειξης νέων μελών Δ.Σ. της τράπεζας, ο εκπρόσωπος του ΤΧΣ υποστήριξε ότι υποψήφιοι θα πρέπει να ήταν οι κ. Χρήστος Παπαδόπουλος και Στέλιος Παπαδόπουλος (του ΟΔΔΗΧ), εισήγηση η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή από την επιτροπή της τράπεζας. Οπως έγραψε χθες η «Κ», η επιτροπή αποφάσισε να προτείνει στο Δ.Σ. της τράπεζας ως βασικούς υποψηφίους για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τους κ. Ανθιμο Θωμόπουλο και Χρήστο Παπαδόπουλο. Τους υποψηφίους θα εξετάσει το Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς που έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει, εκτός απροόπτου, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και πρόθεση όλων (μετόχων, θεσμικών αρχών) είναι να ολοκληρωθεί η επιλογή του νέου επικεφαλής, τερματίζοντας μια μακρά περίοδος διοικητικής αναταραχής στην τράπεζα.

Το ζητούμενο πλέον είναι αν θα υπάρξει αντίδραση του ΤΧΣ στην απόρριψη της εισήγησής του, ενδεχόμενο ωστόσο που δεν εμφανίζει πολλές πιθανότητες, δεδομένης της εξέλιξης στην υπόθεση της Εθνικής Τράπεζας. Υπενθυμίζεται ότι το ΤΧΣ ελέγχει το 40% της Εθνικής και το 26% των μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς. Το ΤΧΣ διαθέτει έναν εκπρόσωπο στο Δ.Σ. και αν η πλειοψηφία των μελών έχει διαφορετική άποψη, είναι δύσκολο να αντιδράσει εκτός αν προχωρήσει στη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης, ενδεχόμενο απίθανο.

Παρά την αντίδραση του Ταμείου, τραπεζικές πηγές αλλά και πηγές της Τράπεζας Πειραιώς εκφράζουν τη βεβαιότητά τους ότι η διαδικασία επιλογής νέου διευθύνοντος συμβούλου θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Χθες, ο πρόεδρος του ομίλου Γιώργος Χαντζηνικολάου με δήλωσή του τόνισε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των διαδικασιών επιλογής νέου διευθύνοντος συμβούλου, υπογραμμίζοντας την πλήρη τήρηση των κανόνων εταιρικής διακυβέρνησης. «Πραγματοποιήσαμε, έτσι, ένα ακόμη βήμα στην πορεία αναδιάρθρωσης της τράπεζας, με γνώμονα τη σταθερότητα του εγχώριου τραπεζικού συστήματος, τα συμφέροντα των μετόχων και των πελατών μας. Δέσμευση και στόχος μας είναι να παραμείνει η τράπεζα βασικός πυλώνας της ελληνικής αγοράς, ενδυναμώνοντας την προοπτική της στο σημερινό περιβάλλον».

Με την ολοκλήρωση των διοικητικών αλλαγών, η νέα διοίκηση θα μπορέσει απερίσπαστη να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων. Τα στοιχεία του εννεαμήνου δημιουργούν συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς ο δείκτης δανείων σε καθυστέρηση άνω των 90 ημερών διαμορφώθηκε στο 38,8%, με το υπόλοιπό τους να μειώνεται σημαντικά για 4ο συνεχόμενο 3μηνο. Η ετήσια συνολική μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων έφτασε τα 2,2 δισ. ευρώ, ενώ ο σχηματισμός νέων καθυστερήσεων δανείων ήταν αρνητικός για 3ο συνεχόμενο τρίμηνο, στα -335 εκατ. ευρώ. Στελέχη του ομίλου, πάντως, τονίζουν ότι για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γενικότερη βελτίωση της οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου